Har du tröttnat på politiker som säger en sak men gör en annan? Då är du verkligen inte ensam! Vårt politiska etablissemang spelar ett politiskt spel tillsammans med mainstreammedia, långt från de verkliga problem och utmaningar som medborgarna står inför. Moderaterna, Liberalerna, Kristdemokraterna och Centerpartiet har alla blivit röstfiskande pengamaskiner för en liten privilegierad elit. Det är dags för en förändring, och det är där Medborgerlig Samling (MED) kommer in i bilden.

Vårt samhälle lider under ett överhängande politiskt och ekonomiskt tryck som hotar individens frihet och självbestämmande. De nuvarande partierna driver en politik som centraliserar makten, detaljreglerar tillvaron och framställer politik som lösningen på allt. Det kväver initiativkraften hos vanliga medborgare och företag. Vi har ett skyhögt skattetryck, ofrihet, övervakning och en centralstyrning som leder till planekonomi och demoralisering. Politiken är inte lösningen, den är i många fall problemet.

MED står för att frigöra medborgarna och värna om individens frihet, självbestämmande och självständighet. Vi vet att det är individer, inte politiker, som skapar välstånd. Genom att främja initiativkraft och företagsamhet kan vi bygga ett starkare samhälle där alla har möjlighet att lyckas. Vi måste försvara våra friheter och drivkrafter, inte kväva dem.

Vi ser nu hur Europa långsamt kvävs av ett EU som blir alltmer klåfingrigt. Europeiska företag förlorar konkurrenskraft och europeisk innovation släpar efter. Det påverkar såklart oss svenskar. EU utvecklas i en riktning som gör det alltmer troligt att opinionen för att Sverige ska lämna EU kommer att växa i styrka. Redan idag hörs rop på Swexit. Ska vi rädda Sverige kvar i EU måste vi börja agera. Nu! Tillsammans med andra genuint borgerliga europeiska partier kan och ska vi ändra på EU. Vi ska göra EU till EG igen och åter fokusera på EU:s ursprungliga uppdrag: fred, frihandel och frihet. 

Medborgerlig Samling är inte bara bättre än de etablerade partierna – vi är annorlunda. Vi står för en politik som sätter individen i centrum och som värnar om medborgarnas rättigheter och friheter. Vi erbjuder en verklig förändring och ett nytt sätt att tänka kring politik och samhällsbyggande.

Det är allvar nu! Ska vi försvara vårt sätt att leva och bygga en bättre framtid måste vi ta tag i de stora frågorna. De etablerade partierna har visat att de saknar förmåga och vilja. Det är dags att börja reformera EU för en bättre framtid för Sverige och hela Europa. MED är redo att leda förändringen. Rösta på Medborgerlig Samling i EU-valet den 9 juni för verklig förändring!

Daniel Sonesson
Partiledare Medborgerlig Samling

2 reaktioner till “Det är allvar nu!

  1. EU är mer än halfvägs till att blifva en grönkommunistisk kakistokratidiktatur, en vänsterreligiös tyranni, en digitaliserad öfvervakningsgtotalitarism. Långt öfver 90% komma rösta FÖR detta 9 juni.

    Gilla

Lämna en kommentar